You are currently viewing Seminarul de Filosofie ediția 2020-2021 se încheie

Seminarul de Filosofie ediția 2020-2021 se încheie

După 10 întâlniri în cadrul Seminarului de Filosofie, ediția 2020-2021 se încheie.

O serie de provocări cărora a trebuit să le găsim un răspuns adecvat în ultima perioadă ne-au determinat să luăm decizia de a încheia ediția 2020-2021 a Seminarului de Filosofie mai repede decât data planificată inițial. Seminarul va rămâne în portofoliul Asociației District Hub și ne dorim să ne revedem, în cadrul unei noi ediții, în cel mai scurt timp posibil.

Conform condițiilor anunțate la începutul programului, toți cei care au participat la cel puțin 65% dintre întâlniri vor primi, în următoarea perioadă, diplomele de participare.

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în acest program și vă asigurăm de întreaga noastră recunoștință. Mulțumiri speciale se îndreaptă către participanții la ediția 2020-2021 a Seminarului de Filosofie, cărora le cerem scuze pentru imposibilitatea de a continua acest program, în acest moment. Dorim să vă asigurăm că vom face tot posibilul să reluăm întâlnirile din cadrul Seminarului în viitor.

Asociația District Hub își continuă activitatea, cu o nouă serie de programe și proiecte pe care le avem deja în pregătire. Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile despre activitatea noastră, vă invităm să ne urmăriți pe social media @DistrictHub.