You are currently viewing Asociația District Hub prezintă raportul evenimentului „Educația: Soluții europene la provocări locale”

Asociația District Hub prezintă raportul evenimentului „Educația: Soluții europene la provocări locale”

Asociația District Hub prezintă raportul evenimentului „Educația: Soluții europene la provocări locale”, organizat de District Hub și Coresi Business Campus, la Brașov, în data de 15 octombrie 2021. Evenimentul face parte din seria de consultări desfășurate în marja „Conferinței privind viitorul Europei”, derulată de Comisia Europeană la nivelul întregii Uniuni Europene.

Peste 30 de reprezentanți ai sistemului local de învățământ, ai mediului local de afaceri, ai sectorului non-guvernamental și ai comunității locale au dezbătut, în cadrul unor ateliere de lucru, provocările cu care se confruntă sistemul local de învățământ și au identificat soluții pentru îmbunătățirea calității educației din municipiul Brașov și dezvoltarea sistemului public de educație.

Temele propuse pentru dezbatere au vizat „Planul de acțiune pentru educația digitală 2021-2027” și digitalizarea educației, precum și colaborarea dintre sistemul de învățământ și mediul de afaceri.

Raportul evenimentului detaliază concluziile dezbaterilor și prezintă ideile avansate de participanți pentru dezvoltarea sistemului local de învățământ.

Vă invităm să parcurgeți raportul evenimentului și să ne contactați pentru orice alte detalii suplimentare la adresa contact@districthub.ro.

Evenimentul „Educația: Soluții europene la provocări locale” a fost organziat cu sprijinul Fundației Comunitare Brașov, Fundației Comunitare Țara Făgărașului și Terroirs Boutique du Vin.

Concluziile transmise Comisiei Europene sunt disponibile aici.