Programe și proiecte în derulare

Webinarul DH

WebinarulDH este un eveniment recurent, organizat de Asociația District Hub, care își propune transferul de know how în domeniile educațional, social și civic, către actorii sociali din comunitatea locală.

WebinarulDH are ca obiectiv crearea unei comunități de profesioniști din educație, sectorul non-guvernamental și mediul local de afaceri, care doresc să contribuie activ la schimbări sistemice în cele trei domenii de acțiune.

CITEȘTE MAI MULT

Programe și proiecte finalizate

CITEȘTE MAI MULT

SCIENCE HUB

Science Hub este un proiect-pilot al Asociației District Hub, în cadrul căruia 4 profesori și 30 de elevi colaborează pentru realizarea unor resurse educaționale digitale. Materialele educaționale realizate vor fi găzduite pe site-ul Asociației District Hub și vor putea fi accesate, în regim open source, de elevi, profesori și părinți și utilizate pentru învățarea individuală sau în procesul de predare online.

Finalizat: 15 martie 2021

CITEȘTE MAI MULT

SEMINARUL DE FILOSOFIE

Seminarul de Filosofie este un proiect de autor, care se desfășoară la Brașov de 18 ani. Începând cu 2020, Seminarul de FIlosofie a intrat în portofoliul Asociației District Hub. În cadrul Seminarului, liceenii din Brașov sunt invitați să dezbată pe teme de actualitate, pornind de la texte filosofice, într-un cadru informal, care încurajează argumentarea, curiozitatea și gândirea critică.

Finalizat: 1 martie 2021

PROGRAME EDUCAȚIONALE

PROGRAME
SOCIALE

PROGRAME
CIVICE

Parcurs educațional individualizat

Susținerea grupurilor
vulnerabile

Angajament pentru valorile democratice

Educație centrată pe nevoile de
învățare ale tinerilor

Acces egal și echitabil la
resurse

Resurse pentru implicare civică

Resurse educaționale moderne

Sprijinirea comunităților locale

Dialog cu actorii sociali

ABORDARE INTEGRATĂ A PROBLEMELOR COMUNITĂȚII