Fundația Comunitară Brașov invită liceenii brașoveni la o discuție despre Fondul pentru educație

„Lucrăm la Fondul pentru educație și avem nevoie de ajutorul vostru.
Ne dorim mult să cunoaștem liceeni faini, implicați, deschiși, care vor să discute cu noi. Vom povesti despre Fundația Comunitară Brașov, despre proiectele educaționale implementate și despre noul fond care va fi dedicat exclusiv educației brașovene.
Dorim să ne întâlnim fizic – vor participa maxim 4 elevi din fiecare liceu – și să petrecem împreună 2 ore constructive, cu scopul de a contura viziunea voastră și a beneficiarilor principalelor linii de intervenție pe plan educațional. Facem cinste cu limonada, așa că, pentru a ne organiza eficient, ne punem pe numărat. 🙂 Te rugăm să ne spui numele tău, numele instituției de învățământ pe care o urmezi, adresa ta de e-mail și numărul de telefon pentru a putea să comunicăm dacă intervin schimbări în program: https://forms.gle/k39pjHceNar9qcz1A .
Noi sperăm ca vara să pice fix joi, pe 24 iunie, de la 16.00 la 18.00 ca să ne putem bucura de Grădina din Visss. Este vorba de grădina de la Visssual, care se află lângă Kaufland pe strada Avram Iancu.
Vă așteptăm cu drag!”

The event is finished.

Date

24 iun. 2021
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 24 iun. 2021
  • Time: 09:00 - 11:00

Location

Gradina din Viss
Gradina din Viss
Website
https://www.facebook.com/visssualreal/

Organizer

Fundația Comunitară Brașov
Website
https://fundatiacomunitarabrasov.ro/