You are currently viewing Asociația District Hub recomandă: Brașov Heroes, ediția a opta (12 septembrie 2021)

Asociația District Hub recomandă: Brașov Heroes, ediția a opta (12 septembrie 2021)

S-a dat startul înscrierilor și donațiilor în cadrul celei de-a opta ediții a Brașov Heroes! 11 cauze din județul Brașov caută #eroideBrașov, donatori și alergători, pentru schimbări în Bine în domeniile educație, social și protecția animalelor.

Brașov Heroes este cursa cu obstacole a comunității care transformă alergătorii în donatori ai proiectelor relevante ale Brașovului.

Fundația Comunitară Brașov, avându-i anul acesta alături drept co-organizatori pe Decathlon România și Cartier Coresi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, Asociația Carpathian MTB Trails și Asociația Floare de Colț, organizează a opta ediție a Brașov Heroes, un program de atragere de fonduri pentru 11 cauze din comunitatea locală, constând într-o campanie de fundraising desfășurată timp de 2 luni și culminând cu un eveniment sportiv-filantropic realizat în cadrul unei curse cu obstacole, în zona Lacului Noua, pe 12 septembrie 2021.

Organizatorii le propun brașovenilor o ediție de #reconectare, la care sunt așteptați 1500 de participanți: alergători, donatori și susținători.

În cele 7 ediţii Braşov Heroes de până acum, s-au strâns fonduri, acordându-se finanţări în valoare de 711.807 de lei pentru 86 de proiecte locale din domeniile educaţie, social, mediu și cultură, prin mobilizarea a 4991 de alergători, 2805 de donatori și a 32 de companii locale.

Cum funcționează programul Brașov Heroes?

Organizaţiile locale sau grupurile de iniţiativă propun cauze, iar alergătorii care se înscriu la cursă aleg un proiect pe care îl susţin cu 50% din taxa de participare, donatorii susțin cauza cu care rezonează, iar ambasadorii cauzelor organizează propriile campanii de strângere de fonduri. În plus, alergătorii își mobilizează prietenii pentru a dona pentru proiectul susţinut.

Cele 11 proiecte pentru care brașovenii vor alerga pe 12 septembrie au fost alese în urma procesului de selecție și de jurizare de către juriul independent format din persoane fizice specializate sau experte în domeniile de interes ale programului Brașov Heroes.

Brașovenii sunt invitați să afle mai multe detalii despre cauze și despre cum pot să se înscrie la Brașov Heroes la adresa https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro. Website-ul prezintă toate informațiile legate de organizarea evenimentului din 12 septembrie, precum și măsurile sanitare pentru prevenirea răspândirii virusului covid-19.