COMUNICAT DE PRESĂ: Asociația District Hub prezintă rezultatele Barometrului educațional pentru județul Brașov

Asociația District Hub prezintă rezultatele Barometrului Educațional pentru județul Brașov.

Proiectul a avut ca scop identificarea percepțiilor actorilor educaționali despre diverse aspecte ale sistemului public de învățământ din județul Brașov. Datele au fost colectate prin aplicarea unor chestionare online elevilor, părinților și profesorilor din județul Brașov. Barometrul a fost realizat de Asociația District Hub, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov și cu sprijinul Consiliului Județean al Elevilor Brașov.

Proiectul s-a desfășurat începând cu luna noiembrie 2020, colectarea datelor fiind încheiată în luna martie a anului 2021. Eșantionul a fost stabilit în funcție de structura demografică a populației școlare din județul Brașov, iar selectarea persoanelor chestionate a fost aleatorie. Barometrul are un nivel de încredere de 95%, marja de eroare fiind de 5%.