You are currently viewing Asociația District Hub recomandă: Oamenii Dreptății Brașov, ediția 2021

Asociația District Hub recomandă: Oamenii Dreptății Brașov, ediția 2021

Asociația District Hub recomandă „Oamenii Dreptății Brașov, Ediția 2021”, eveniment în cadrul căruia Adrian Sandu, Membru fondator și Vicepreședinte al Asociației District Hub va modera o discuție cu Simona Răileanu, Procuror, Sfântul Gheorghe, Vlad Vidican, Avocat, Sfântul Gheorghe și Adrian Chiper, Judecător, Zărnești.

Seria de paneluri „Oamenii dreptății” este un format conceput de comunitatea Lideri pentru Justiție, care pune nevoia de dreptate în centrul conversației. Cele 10 paneluri tematice propuse pentru ediția 2021 prezintă justiția pe înțelesul tuturor și se desfășoară la Brașov, București, Chișinău, Sibiu, Târgu Mureș și Cluj-Napoca.

Evenimentul de la Brașov, „Dreptatea pe înțelesul fiecăruia”, va avea loc în data de 22 noiembrie, între orele 16:00 și 17:30, și va fi transmis live la adresa https://www.youtube.com/LeadersforJustice și pe paginile de facebook Oamenii Dreptății, Leaders for Justice și LEAD.

Puteți urmări conversația live și pe pagina de facebook a District Hub.

Un eveniment al comunităților Lideri pentru Justiție România și LEAD Moldova cu sprijinul Black Sea Trust for Regional Cooperation.

#OameniiDreptății #PutereaComunității #LideripentruJustiție #LEADMoldova #SchimbareRo #SchimbareMD