You are currently viewing Asociația District Hub realizează Barometrul Educațional pentru județul Brașov

Asociația District Hub realizează Barometrul Educațional pentru județul Brașov

Asociația District Hub, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, realizează Barometrul Educațional, primul studiu al Asociației cu privire la sistemul de educație din județul Brașov.

Barometrul Educațional va fi derulat în perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021, și se adresează elevilor, profesorilor și părinților din județul Brașov. Studiul este dezvoltat de Asociația District Hub, iar primele rezultate vor fi publicate la începutul anului 2021. 

Asociația District Hub va administra chestionare online elevilor, profesorilor și părinților, pentru a evalua atitudinile acestora cu privire la diferite aspecte ale sistemului public de educație din județul Brașov. Rezultatele acestui studiu vor fi publice și vor fi utilizate de Asociația District Hub pentru a susține o reformă reală a sistemului de educație din România, în relația cu partenerii instituționali, cu autoritățile publice și cu toți actorii sociali relevanți pentru mediul educațional.

Prin Barometrul Educațional ne propunem să identificăm nevoile elevilor, profesorilor și părinților în ceea ce privește procesul de educare, să identificăm problemele cu care aceștia se confruntă, precum și percepția acestora cu privire la adecvarea procesului de învățare la realitățile unei societăți dinamice. De asemenea, ne propunem să identificăm în ce măsură elevii, profesorii și părinții percep școala ca pe un mediu incluziv, care stimulează și încurajează curiozitatea și dezvoltarea individuală.

Studiul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov și este susținut de Consiliul Județean al Elevilor Brașov.

Pentru mai multe detalii despre activitatea Inspectoratului Școlar Județean Brașov, vă invităm să vizitați https://www.isjbrasov.ro/.

Pentru mai multe detalii despre Barometrul Educațional și despre activitatea Asociației District Hub, puteți lua legătura cu noi la adresa de email contact@districthub.ro.